Potýkáme se s provozními problémy a byli jsme nuceni pozastavit možnost objednávek našich produktů do odvolání. Moc se vám omlouváme a v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@super-home.cz. Děkujeme vám za podporu.

Většinu našich produktů vyrábíme u nás. V Česku!

Ačkoli se to může zdát jako utopie, opak je pravdou. Opravdu si více než 90 % nabízených produktů vyrábíme sami. V dnešním světě, kdy většina produktů pochází z Číny, jsme chtěli být jedineční a přidat se k dalším podobně přemýšlejícím značkám, kteří tímto způsobem fungují s cílem pomoci co nejvíce české ekonomice a nebýt závislí na výrobě ze zahraničí.

2

Opravdu? Jo!

Abyste nám opravdu věřili, tak Vám rád popíši, jak přesně takový český produkt vzniká. Začněme u bavlněných tašek, které nesou označení Fair trade, pokud toto označení neznáte, určitě si zjistěte o co jde :-). Tašky tedy nakupujeme od české společnosti a následně je potiskujeme u nás ve výrobě. Stejně je to u fotoobrazů, hodin, samolepek, ozdob, magnetů, či tapet. Tisk je tedy naše hlavní „česká“ přidaná hodnota. Kromě toho také výsledné produkty tvarujeme a vyřezáváme. 

Šetrně k životnímu prostředí

Ekologie a šetrnost k životnímu prostředí je v našem procesu významně zastoupena a to v tom nejdůležitějším bodě. Tisku. A to díky našim tiskovým technologiím od firmy HP, které jsou v současnosti jedny z nejmodernějších. Využívají technologii latexového tisku, která je bezzápachová a šetrná k životnímu prostředí, během samotného tisku produktu, ale také během celého jeho životního cyklu. Proto je tento tisk vhodný i pro produkty určené pro děti.

3

Jsme moc rádi, že se s Vámi o tyto informace můžeme podělit a budeme rádi za zpětnou vazbu či případné konkrétnější dotazy. Jsme otevřeni všemu :-).

 

Michael Topinka