Potýkáme se s provozními problémy a byli jsme nuceni pozastavit možnost objednávek našich produktů do odvolání. Moc se vám omlouváme a v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@super-home.cz. Děkujeme vám za podporu.

Tipy na originální dárek k Valentýnu <3

Svátek zamilovaných se blíží a s tím vyvstává jedna zásadní otázka. Čím udělat radost své drahé polovičce? Nechtěli jsme vás nechat na holičkách, tak jsme připravili řadu valentýnských produktů, které vám tyto strasti pomohou vyřešit.

Darujte vzpomínku v rámečku

Vzpomínky na společně strávené chvíle patří k těm nejcennějším, tak proč si je nezarámovat. V nabídce máme hned několik zamilovaných rámečků na fotky. Například s motivem srdíček nebo s decentním nápisem „LOVE“. A pokud máte vzpomínkových fotek více a nemůžete se rozhodnout jakou vybrat, tak nabízíme rámečky pro 2 nebo 3 fotky.

 Health and beauty fo everybody_1

Partnerské hrátky neuškodí

Pokud si ve vztahu rádi hrajete, určitě byste měli zvážit naše PEXESO pro páry, které je plné zamilovaných a někdy až intimních úkolů, které bezesporu mohou prohloubit váš milostný vztah. V případě, že chcete nechat hru jen na jednom z vás, tak zkuste Kupony lásky, kdy každý jeden kupón obsahuje úkol, který je partner po předložení povinen splnit. Mezi lehčí úkoly patří například „Film dle mého výběru“ a mezi ty (pro někoho) těžší například příkaz „Chci se milovat“.

 Health and beauty fo everybody-2

Domov zamilovaných

Jste na začátku vztahu a máte potřebu si to připomínat všude kde to jen jde? Ozdobte si zamilovaně váš domov. Hodiny se srdíčky, zamilované nápisy na zeď nebo jen drobné magnetky na lednici. Všechny tyto produkty vám v tom pomohou.

Health and beauty fo everybody-3

Tak od nás je to vše, teď už je to jen na vás. Hodně štěstí! <3

 

Michael Topinka