Potýkáme se s provozními problémy a byli jsme nuceni pozastavit možnost objednávek našich produktů do odvolání. Moc se vám omlouváme a v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@super-home.cz. Děkujeme vám za podporu.

Tipy na vánoční dárky. Udělejte opravdovou radost!

Na začátek vám chci popřát, aby jste si Vánoce a svátky s nimi spojené užili v klidu, pohodě a hlavně ve zdraví. Vánoce jsou také důvod proč tento blog píši. Určitě ještě spousta z vás přemýšlí, čím obdarovat své blízké. Proto mám pro vás pár doporučení na dárky, kterými bezesporu vykouzlíte úsměv na tváři. Jdeme na to! 

Království z kartonu?

Mají vaše děti už téměř vše, co je v nabídkách hračkářství? Nevadí, my totiž všechny naše produkty pro děti tvoříme jako originály, proto jinde na podobné nenarazíte. Velmi oblíbené jsou naše kartonové domečky, které nejsou ledajaké domečky, ale pro vaše děti můžou představovat jejich vlastní království či vesmírnou loď. Fantazii se přece meze nekladou. Mrkněte na ně, nabízíme je jak v holčičím, tak klučičím provedení. Vnitřek domečku lze vyzdobit našimi samolepkami.

Portfolio produktů pro děti tím, ale zdaleka nekončí. Magnetky, ozdoby, hodiny, tapety, puzzle nebo pexeso. Jak jsem říkal, výběr je opravdu velké.

5

A teď něco pro dospělé

Začněme netradičně módním doplňkem, nákupní taškou respektive bavlněnou taškou z Fairtrade bavlny. Nabízíme ji potištěnou Retro motivy nebo motivy od známého umělce Mr. Kriss (ty jsou opravdu boží!). Uděláte s ní radost blízkým i planetě. Kromě toho nabízíme námi vybrané a otestované svíčky a difuzéry. Většinu nabízených svíček dovážíme přímo z Holandska a v ČR nejsou tak známé, ale to je výhoda, protože jsou neokoukané a voní opravdu krásně.

Ježíšek pomůže vyzdobit byt či dům

Ano může. Jak? No přeci s našimi vliesovými tapetami, stylovými retro cedulemi nebo třeba sedacím pytlem. S ohledem na naše propojení s LizArt-design, jsme schopni vytvořit tapetu přímo vám na míru, stačí jen napsat.

6

Upřímně, než abych to vše vypisoval, tak jsem blog raději zkrátil, abych vám přidal čas s výběrem samotných dárků. Nejlepší možností bude si náš e-shop projít podrobněji, nabídka je pestrá, je z čeho vybírat. Na závěr Vám chci ještě jednou popřát krásné Vánoce a bohatého Ježíška. A pokud již další blog do konce roku nestihnu, tak vám přeji i všechno nejlepší do nového roku❤️

 

Michael Topinka