Potýkáme se s provozními problémy a byli jsme nuceni pozastavit možnost objednávek našich produktů do odvolání. Moc se vám omlouváme a v případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@super-home.cz. Děkujeme vám za podporu.

Kdo jsme? Co představuje Super-home?

Když bychom měli vysvětlit, co Super-home je a co představuje. Tak ve velmi krátké verzi se jedná o e-shop zaměřený na bytové designové doplňky a mnohem víc. Jenže takto jednoduché to není, protože naše portfolio je vskutku široké. Kromě bytových doplňků nabízíme také samolepky, bavlněné tašky či magnety (a bohužel pandemii i roušky). Proto samotná specifikace není jednoduchá. I přes množství produktů, které nabízíme se můžeme pochlubit tím, že 90 % našich produktů si vyrábíme sami, v České republice, konkrétně přímo v Praze. Jak je to možné? Odpověď najdete v dalším odstavci ;-).

Proč vznikl Super-home? 

Nejsme žádní zelenáči v oboru, náš základní tým a vedení se v oblasti tisku a tiskových materiálů pohybují více než 15 let. Naší pouť online prodejem odstartoval náš dceřiný e-shop LizArt.cz zaměřený převážně na individualitu v podobě fotoobrazů a hodin s vlastním motivem. Krom toho stojí za zmínku i náš specializovaný web LizArt-design.cz, kde se individualita promítá do potisku tapet. A jak s tím souvisí Super-home? Když disponujeme moderními technologiemi, tak nám přišlo líto toho nevyužít i v případě skladových produktů, které ještě k tomu můžeme označit za české! A to je zatím všechno, co vám jsme schopni povědět, kapitola Super-home se píše teprve od léta 2020, takže na obsáhlejší příběhy je ještě čas. 

1

Co bude dál?

S ohledem na současnou situaci (psáno během druhé vlny pandemie koronaviru), tak je těžké cokoliv predikovat. Přesto vám chceme vždy dodávat ten nejlepší možný servis, aby jste byli s nákupem u nás vždy maximálně spokojeni.

Děkujeme moc za podporu a budeme rádi za jakékoliv dotazy či připomínky – vždy je co zlepšovat, proto i negativní zpětná vazba je pro nás skvělá motivace se měnit k lepšímu ☺️

Autor: Michael Topinka